top of page

"Från det att jag ringde och bokade tid till det att jag åkte därifrån var servicen på topp"
                    
 Carina 

Klimatservice T. Irlander AB startades i Rimbo i slutet av 80-talet av Torgny Irlander och var då främst inriktat på service, reparationer och installationer av klimatanläggningar i alla typer av arbetsfordon såsom entreprenad- och skogsmaskiner, truckar, bussar, pendeltåg etc.

Under åren har personalstyrkan ökat och vi har öppnat verkstäder i Sollentuna och Åkersberga. 2004 köptes nya stora lokaler i Täby och efter en omfattande ombyggnation av de nya lokalerna, flyttades alla verkstäderna in under ett och samma tak

 

 

Idag är vi 7 personer som arbetar i företaget. Vi sysslar fortfarande med reparationer av klimatanläggningar, men vi har också fler strängar på vår lyra.  I verkstaden servar och reparerar vi A/C och klimatanläggningar i personbilar, transportbilar och bussar, vi säljer, installerar och reparerar alla typer av bränsledrivna fordonsvärmare och vi säljer och installerar luft-luft värmepumpar. Vi har två fullutrustade servicebilar som åker till de kunder som av praktiska skäl inte kan komma till vår verkstad.

Under åren har vi skapat kontakter med de ledande tillverkarna och distributörerna av reservdelar och hela aggregat till allt inom fordonsklimat. Detta gör att vi kan få tag i delar som passar just Ert fordon till rätt pris och med högsta kvalité.

OM KLIMATSERVICE

Vi är ett familjeägt företag som går in vårt 29:e år i branchen, detta är vi otroligt stolta över och vi är måna om att alla som kontaktar oss får den absolut bästa servicen. 

Vårt mål är att kunden som servar sin A/C återkommer för att installera sin värmare

Öppettider Täby:

7:00 til 16:00

Telefontider:

7:00 til 18:00

Lunch
11:30 til 12:30

KONTAKTA OSS

bottom of page